Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chimichurri
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
White bean dip
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
- 1 ½ tbsp lemon juice
- 1 tbsp tahini
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- paprika, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 193.8 kJ / 46.1 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 321.9 mg
Alternativní recepty
Dukkah
25 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Lemon and caper aioli
15 dk
Basil pesto
10 Min
Coriander pesto
5 Min
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
Traditional hommus
25h 5min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Quinoa tabouli
12h 40min
Hommus dip
5 Min
Hommus
15 dk