Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chimichurri
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
White bean dip
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
- 1 ½ tbsp lemon juice
- 1 tbsp tahini
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- paprika, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 193.8 kJ / 46.1 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 321.9 mg
Alternativní recepty
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Hommus dip
5 Min
Hommus
15 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Basil pesto
10 Min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30 phút
Coriander pesto
5 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Falafel with beetroot hommus
20 min