Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chimichurri
- 60 g red wine vinegar
- 160 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 - 2 garlic cloves
- 180 g red onion, cut into quarters
- 1 jalapeño chilli, trimmed and cut into halves
- 2 - 3 bunches fresh coriander, stalks and leaves (approx. 80 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, stalks and leaves
- 2 tbsp fresh oregano
White bean dip
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 cans canned cannellini beans, rinsed and drained
- 1 ½ tbsp lemon juice
- 1 tbsp tahini
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- paprika, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 193.8 kJ / 46.1 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 321.9 mg
Alternativní recepty
Miso dressing
5min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Wasabi mayonnaise
10min
Basil pesto
10min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Coriander pesto
5min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Lemon and caper aioli
15min
Miso coleslaw
20 min
Hommus
15min