Silverbeet dahl

Silverbeet dahl

4.3 46 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 40min.
4 portions

Suroviny

  • dried yellow split peas
    300 g
  • boiling water for soaking
  • garlic cloves
    3
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into halves
    1
  • ghee
    45 g
  • brown onion cut into wedges (approx. 4 cm)
    200 g
  • fresh curry leaves
    10
  • cardamom pods crushed
    2
  • tandoori paste (see Tips)
    110 g
  • garam masala (see Tips)
    ½ tbsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • curry powder
    2 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • water
    400 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • fresh silverbeet (approx. 320 g), stems removed and leaves finely shredded
    1 bunch
  • salt to taste
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
  • cooked rice (see Tips)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1455.4 mg
Protein 24.4 g
Kalorie 2399.8 kJ / 571.4 kcal
Tuk 15.8 g
Vláknina 17.1 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 73.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...