Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 22 Basilikumblätter, frisch
- 2 Prisen Salz
- 100 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1000 g Paradeiser, reif, geviertelt, ohne Strunk und ½ Paradeiser für die Dekoration
- 250 g Erdbeeren, entstielt und 2 Erdbeeren für die Dekoration
- 1 EL Zucker
- 10 - 15 Tropfen Tabasco®, nach Geschmack
- weißer Pfeffer, gemahlen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 340 kJ / 81 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Gazpacho
20min
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 15min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15 min.
Erdbeergazpacho mit Feta
20min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Kalte Gurkensuppe
15min
Shrimpscocktail mit Zitrusvinaigrette
1h
Gazpacho Andalusia
40min