
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ziegenkäse-Soufflé und Porree
- Butter zum Einfetten
- 40 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 130 g Milch
- 140 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Salz
- 2 Eier getrennt
- 500 g Wasser
- 300 g Porree nur die weißen Teile, in Ringen (5 mm)
- 50 g rote Paprika in Würfeln (1 cm)
Joghurtsauce
- 60 g Ziegenfrischkäse
- 125 g Joghurt, 1,8% Fett
- 6 Stängel Schnittlauch in Röllchen
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 260 kcal / 1089 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Polenta-Pie
1hod. 50min
Artischocken sous-vide
50min
Slow Cooking Rotweinbirnen
5hod.
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Polenta mit Trüffel und Ei
35min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min
Mini-Blumenkohl-Tartes mit Bündnerfleisch
1hod. 45min
Ananas-Päckchen
1hod.