Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ziegenkäse-Soufflé und Porree
- Butter zum Einfetten
- 40 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 130 g Milch
- 140 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Salz
- 2 Eier, getrennt
- 500 g Wasser
- 300 g Porree, nur die weißen Teile, in Ringen (5 mm)
- 50 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
Joghurtsauce
- 60 g Ziegenfrischkäse
- 125 g Joghurt, 1,8% Fett
- 6 Stängel Schnittlauch, in Röllchen
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
1h 55min
Orangensoufflé
50 min
Pfirsichschaum
10min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1h
Karamellcreme (Flan)
3 Std.
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1h
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1sa 35 dk
Kaffee-Sabayon
10min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40 min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 min