Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 90.9 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 12.8 g
- Sodík
- 8991 mg
Alternativní recepty
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Quick massaman beef curry
40min
Beef ragu
1h 25min
Beef "Burgundy"
40min
Thai chilli chicken and basil
30min
Curry lamb cutlets
1h
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1小时 15 分钟
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min