Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Olivenöl
- 50 g Sojasauce
- ½ TL brauner Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, 4 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 150-180 g)
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Porree, nur weiße Teile, in Stücken
- 20 - 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 350 g Erbsen, TK
- 450 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 g Brokkoliröschen
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 - 100 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett), nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9.4 g
Alternativní recepty
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45 min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1h
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1h
Feldsalat-Cremesuppe, Brokkoli mit Olivensauce
45 min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20 min
Peruanisches Ceviche
1h 15 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Fenchel-Lachs-Suppe
35 min
Seezungenröllchen
50 min