
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser etwas mehr für die Artischocken
- 4 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 g frische Artischockenherzen (siehe Tipps)
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 20 g Sonnenblumenöl
- 150 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- Olivenöl zum Braten
- 2 TL Balsamico-Essig dunkel, etwas mehr zum Beträufeln
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g vegane Sahne (z.B. Mandelsahne, selbst gemacht)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 158 kcal / 661 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 11.4 g
Alternativní recepty
Chinakohlsuppe mit Lamm (羊肉片汤)
40min
Mangold in Cidre mit Pute
1hod.
Feldsalat-Cremesuppe, Brokkoli mit Olivensauce
45min
Artischocken-Tofu-Püree
10min
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25min
Kohlsuppe mit Tofu
1hod. 45min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1hod. 10min
Ingwer-Spinat-Suppe
30min
Staudensellerie mit Räuchertofu (西芹炒香干)
20min
Kichererbsensuppe
9hod. 30min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1hod. 20min