
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1440 g Wasser
- 300 g weißer Rundkornreis (z.B. Sushi-Reis oder Klebreis), abgespült und abgetropft
- 60 g Chinakohl in Stücken (2 cm)
- 100 g Zwiebeln in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Möhren in dünnen Streifen (2 mm)
- 4 Blätter Kombu (à ca. 2 cm) (volitelně)
- 10 - 12 Garnelen, roh, groß, geschält und entdarmt (ca. 170 g)
-
300
g Venusmuscheln, frisch, gesäubert Schalen gebürstet,
nebo 300 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert - 250 g Tintenfischringe, roh
- 75 g Japanische Sojasauce (siehe Tipp)
-
60
g Sake
nebo 60 g Reiswein - 1 TL Salz
- 2 TL Sesamöl, ungeröstet (10 g)
- 80 g Miso-Paste
- 5 Prisen Wakame-Flocken getrocknet
- 200 g Seidentofu gewürfelt (1,5 cm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 478 kcal / 2015 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 71 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Mediterraner Oktopuseintopf
1hod. 30min
Bouillabaisse
1hod. 25min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1hod.
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45min
Asturische Fischsuppe
35min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1hod. 15min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Misosuppe mit Gemüse
40min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1hod.
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min