Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1440 g Wasser
- 300 g weißer Rundkornreis (z.B. Sushi-Reis oder Klebreis), abgespült und abgetropft
- 60 g Chinakohl, in Stücken (2 cm)
- 100 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Möhren, in dünnen Streifen (2 mm)
- 4 Blätter Kombu (à ca. 2 cm)
- 10 - 12 Garnelen, roh, groß, geschält und entdarmt (ca. 170 g)
-
300
g Venusmuscheln, frisch, gesäubert, Schalen gebürstet,
nebo 300 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert - 250 g Tintenfischringe, roh
- 75 g Japanische Sojasauce (siehe Tipp)
-
60
g Sake
nebo 60 g Reiswein - 1 TL Salz
- 2 TL Sesamöl, ungeröstet (10 g)
- 80 g Miso-Paste
- 5 Prisen Wakame-Flocken, getrocknet
- 200 g Seidentofu, gewürfelt (1,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 Std. 40 Min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8 Std.
Garnelen mit grünem Tee (龙井虾)
4 Std. 20 Min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1h 5min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 Min
Vol-au-vents mit Kabeljau
50 dk
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 dk
Gemüse-Seetang-Tatar
45 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 dk
Curryhuhn
2 Std. 40 Min
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Frittierte Frühlingsrollen
1 Std.