Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g red onions, sliced thinly (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (volitelně)
- 40 g freshly squeezed lime juice
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
- 2 - 4 limes, sliced (2-3 mm)
- 200 g fennel bulb, sliced thinly (1-2 mm)
- 400 g cherry tomatoes, halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Jersey Royal Potato Salad
40min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min