Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla roja en rodajas de 1-2 mm
- 30 - 40 g de vinagre de vino tinto
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ diente de ajo (volitelně)
-
40
g de zumo de lima
nebo 40 g de zumo de limón - 4 - 6 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 300 g de agua
- 500 g de langostinos crudos grandes pelados (sin hilo intestinal)
-
1 - 2
limas en rodajas de 2-3 mm
nebo 1 limón en rodajas de 2-3 mm - 200 g de bulbo de hinojo en rodajas de 1-2 mm
- 400 g de tomates cherry en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 740 kJ / 177 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 620.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de pescado y langostinos
25min
Dorada a la sal con verduras, pesto de hierbas y vinagreta de naranja
1 godz.
Ensalada especiada de garbanzos
25min
Gincóctel de langostinos
50min
Shakshuka
50min
Ensalada de hinojo y naranja
15min
Langosta asada rellena
45 min
Elixir de vida
5 min
Ensalada de tomate con ventresca
45 min
Tarta de queso y tomate con pesto
1 godz.
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 min
Cóctel nevado
10min