Zařízení & příslušenství
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
onions quartered100 g
-
bacon lardons100 g
-
pork fillet500 - 600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
smoked lean bacon (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (volitelně)1
-
juniper berries (volitelně)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil (e.g. vegetable, groundnut)3 Tbsp
-
onions sliced250 g
-
milk140 g
-
unsalted butter diced40 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
6.4 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pulled Pork Rolls
30 min