Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons
- 500 - 600 g pork fillet
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 1 ½ tsp sweet paprika
- 6 - 8 slices smoked lean bacon (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (volitelně)
- 3 juniper berries (volitelně)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 Tbsp frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
- 250 g onions, sliced
- 140 g milk
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Beef Stroganoff
1h
Beef Goulash Soup
1h 15min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2u. 20min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min