Zařízení & příslušenství
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
onions quartered100 g
-
bacon lardons100 g
-
pork fillet500 - 600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
smoked lean bacon (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (volitelně)1
-
juniper berries (volitelně)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil (e.g. vegetable, groundnut)3 Tbsp
-
onions sliced250 g
-
milk140 g
-
unsalted butter diced40 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
6.4 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Mustard Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Creamed Cod
45 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Pulled Pork Rolls
30 Min