Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions, quartered
- 100 g bacon lardons
- 500 - 600 g pork fillet
- 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 - 1 ½ tsp sweet paprika
- 6 - 8 slices smoked lean bacon (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (volitelně)
- 3 juniper berries (volitelně)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 Tbsp frying oil (e.g. vegetable, groundnut)
- 250 g onions, sliced
- 140 g milk
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 - 3 pinches ground nutmeg, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Pork tenderloin parcels
1h
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2h 10min
Monkfish and prawn soup
1h
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Goulash Soup
1h 15min