Kompatibilní verze
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 30 g cider vinegar
- 30 g runny honey
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g olive oil
- 4 pork chops, boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
Pork Chops
- 1 onion, thinly sliced (5 mm)
- 2 eating apples, cored, each cut into 6-8 wedges
- 15 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 70 g cider
Butternut Squash Purée
- 1 butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
- 50 g skimmed milk
- 200 g fresh spinach leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2087 kJ / 498 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15 min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 Std.
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45 min
Beef in Stout
1u. 40min
Devilled Chicken with Coleslaw
1u. 45min