Kompatibilní verze
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 30 g cider vinegar
- 30 g runny honey
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g olive oil
- 4 pork chops, boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
Pork Chops
- 1 onion, thinly sliced (5 mm)
- 2 eating apples, cored, each cut into 6-8 wedges
- 15 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 70 g cider
Butternut Squash Purée
- 1 butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
- 50 g skimmed milk
- 200 g fresh spinach leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2087 kJ / 498 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Leftover Turkey and Veg Bake
1h
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Turkey Crumble
1h 10 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Pork Chops with Orange
2u. 25min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min