Kompatibilní verze
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 30 g cider vinegar
- 30 g runny honey
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g olive oil
- 4 pork chops, boneless, visible fat removed (approx. 230 g each)
Pork Chops
- 1 onion, thinly sliced (5 mm)
- 2 eating apples, cored, each cut into 6-8 wedges
- 15 fresh sage leaves
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 70 g cider
Butternut Squash Purée
- 1 butternut squash (1000-1300 g), peeled, diced (2 cm)
- 50 g skimmed milk
- 200 g fresh spinach leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2087 kJ / 498 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Sautéed Pork with Cider
55min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Turkey Crumble
1h 10min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Smoky Pork and Beans
3u.
Beef in Stout
1h 40 min.