Zařízení & příslušenství
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1hod. 15min.
Pea and Mint Soup (TM5)
20min.
Asparagus cream soup
30min.
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1hod. 15min.
Caldeirada (Fish Stew)
45min.
Clams with Garlic Sauce
2hod. 40min.
Asparagus Stem Soup
55min.
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1hod. 40min.
Green Goodness Soup
10min.
Portuguese Leeks
45min.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1hod.