Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1200 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 200 g basmati rice
- 500 - 700 g green asparagus, woody ends removed
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon Sabayon Sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Asparagus Risotto
45min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Baked spinach and eggs
40 Min
Duck and Pork Terrine
52h
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Artichokes Romana
50min
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Trout with hollandaise sauce
50min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Asparagus Stem Soup
55min