Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
TM5

Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce

4.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1200 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 200 g basmati rice
  • 500 - 700 g green asparagus, woody ends removed
  • 40 g extra virgin olive oil

Lemon Sabayon Sauce

  • 4 egg yolks
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 g freshly squeezed lemon juice

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1685 kJ / 403 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
41 g
Tuk
20 g
Vláknina
3.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty