Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1200 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 200 g basmati rice
- 500 - 700 g green asparagus, woody ends removed
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon Sabayon Sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Asparagus cream soup
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1h 20 min
Scandinavian Brunch
Žádné hodnocení
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min