Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce

Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce

4.0 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • water
    1200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • basmati rice
    200 g
  • green asparagus woody ends removed
    500 - 700 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
Lemon Sabayon Sauce
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 13 g
Kalorie 1685 kJ / 403 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...