Zařízení & příslušenství
Pea Gazpacho
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
pistachio nuts, unsalted, shelled190 g
-
water800 g
-
frozen peas, defrostedfresh green peas500 g
-
garlic cloves2
-
cucumber cut in pieces200 g
-
bread torn in pieces50 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegarsherry vinegar40 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Greek yoghurt for serving4 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
785 mg
Protein
19 g
Kalorie
2826 kJ /
676 kcal
Tuk
54 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Summertime!
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min.
Béarnaise sauce
15min.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Asparagus Risotto
45min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2hod.
Gazpacho
1hod. 15min.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min.
Fennel Risotto
35min.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1hod.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Mushroom Risotto
30min.