Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
醃醬
- 20 克 老薑 ,去皮、切片
- 2 粒 蒜頭
- 100 克 醬油
- 50 克 蜂蜜
- 1 - 2 茶匙 純芝麻油 (5-10克),依喜好調整
-
25
克 烤肉醬
nebo 25 克 海鮮醬 - 1 小撮 黑胡椒粉
雞肉串與米飯
- 800 克 去皮雞柳 ,切丁(約2-3公分)
- 400 克 綜合甜椒 (約2顆),切塊(約2-3公分)
-
1
茶匙 自製蔬菜高湯醬
nebo 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) - ½ 茶匙 鹽
- 300 克 長粒米 (在來米)
- 1000 克 水
- 2 大匙 玉米粉 (20克)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.1 g