Zařízení & příslušenství
希臘式甜椒雞肉串燒
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 5min.
6 人份
Suroviny
醃醬
-
老薑 去皮、切片20 克
-
蒜頭2 粒
-
醬油100 克
-
蜂蜜50 克
-
純芝麻油 (5-10克),依喜好調整1 - 2 茶匙
-
25 克 海鮮醬烤肉醬25 克
-
黑胡椒粉1 小撮
雞肉串與米飯
-
去皮雞柳 切丁(約2-3公分)800 克
-
綜合甜椒 (約2顆),切塊(約2-3公分)400 克
-
1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)自製蔬菜高湯醬1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
長粒米 (在來米)300 克
-
水1000 克
-
玉米粉 (20克)2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
38 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
在家自煮-快樂全家餐
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品層疊出美味
72 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan