Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 克 高湯
- 1 ½ 茶匙 醬油
- 100 克 豬絞肉
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 15 克 酸菜 ,切絲(約0.2公分)
- 170 克 蒟蒻麵 ,以剪刀剪成兩段
- ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 30 克 韭菜 ,切段(約3公分)
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切絲
- 5 克 蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 845 kJ / 200 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3 g