印度風味魚佐優格醬、馬鈴薯和蔬菜

印度風味魚佐優格醬、馬鈴薯和蔬菜

Žádné hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 600 克
  • 蒜頭 (約5克)
    2 粒
  • 辣椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
  • 香菜 可多備一些裝飾用
    50 克
  • 菠菜葉
    100 克
  • 橄欖油
    40 克
  • 1 茶匙
  • 白魚肉片 (如:比目魚、鱈魚,厚約1公分),去皮、去骨
    600 克
  • 馬鈴薯 切小塊 (約1公分)
    400 克
  • 鬱金香粉
    ¼ 茶匙
  • 玉米粉
    10 克
    4 茶匙 鷹嘴豆粉, (約15克,詳見要訣)
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉 多備一些調味用
    ½ 茶匙
  • 萊姆汁
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 切片 (厚約1公分)
    200 克
  • 綠花椰菜 切塊 (約3公分)
    200 克
  • 希臘優格
    250 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 36 g
Kalorie 1830 kJ / 437 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 5.9 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...