Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 克 洋蔥 ,切塊
- 1 粒 蒜頭
- 40 克 特級初榨橄欖油 ,可多備一些
-
500
克 牛蕃茄 ,切塊
nebo 500 克 罐頭蕃茄 - 15 克 濃縮蕃茄泥
- 370 克 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、韭蔥、西洋芹),切片(約1公分)
- 1 大匙 甜紅椒粉
- 1 茶匙 鹽 ,可多備一些調味用
- 1 小撮 黑胡椒粉 ,可多備一些調味用
-
350
克 黑眼豆 ,浸泡至少4小時(詳見要訣)
nebo 350 克 乾綠扁豆 ,洗淨並瀝乾 - 350 克 水
-
1
茶匙 自製蔬菜高湯醬
nebo 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) -
1000
克 小章魚 ,清洗乾淨,新鮮或解凍
nebo 1000 克 生花枝圈 ,新鮮或解凍 - 20 克 新鮮萊姆汁 (volitelně)
- 香菜 ,少許,切碎 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 11.5 g