Choux farcis au millet, sauce aux champignons

Choux farcis au millet, sauce aux champignons

4.4 44 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 40min.
6 portions

Suroviny

Les choux farcis au millet
  • 250 g de millet en grains
    250 g de boulgour
  • 1200 g d'eau
  • 6 - 12 feuilles de chou de Savoie (6 grandes ou 12 petites)
  • 180 g d'oignons coupés en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 200 g de champignons frais variés (champignon de Paris, chanterelle ou shiitaké)
  • 20 g de beurre
  • 1 - 1 ½ c. à café de sel
  • ½ - ¾ c. à café de poivre noir moulu
La sauce aux champignons
  • 30 g de beurre
  • 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • ½ - ¾ c. à café de sel
  • ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6 g
Kalorie 1185 kJ / 283 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...