Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les choux farcis au millet
-
250
g de millet en grains
nebo 250 g de boulgour - 1200 g d'eau
- 6 - 12 feuilles de chou de Savoie (6 grandes ou 12 petites)
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons frais variés (champignon de Paris, chanterelle ou shiitaké)
- 20 g de beurre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ - ¾ c. à café de poivre noir moulu
La sauce aux champignons
- 30 g de beurre
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Carré feuilleté aux champignons
1 godz. 45 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2h
Galettes de betterave
40min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Aubergine au tofu
1h
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Blanquette de panisse
1h 30min
Garbure au tofu
1 godz. 45 min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50 min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 godz. 15 min
Purée de céleri aux cacahuètes
40min