Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les choux farcis au millet
-
250
g de millet en grains
nebo 250 g de boulgour - 1200 g d'eau
- 6 - 12 feuilles de chou de Savoie (6 grandes ou 12 petites)
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons frais variés (champignon de Paris, chanterelle ou shiitaké)
- 20 g de beurre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ - ¾ c. à café de poivre noir moulu
La sauce aux champignons
- 30 g de beurre
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Gratiné de cannelloni au vert
1 Std. 45 Min
Potée végétarienne
1 Std.
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min
Chili végétarien
1h 5min
Boulettes de seitan et sauce aux câpres
1 Std. 15 Min
Tomates farcies au sarrasin
1 Std.
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1 Std.
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2 Std.
Hachis de légumes au boulgour
1 Std. 15 Min
Aubergines farcies au riz complet
1 Std. 10 Min
Garbure au tofu
1 Std. 45 Min
Hamburger végétarien
4h 45min