Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g geräucherter Käse (z.B. geräucherter Scamorza, geräucherter Edamer), in Stücken (4-5 cm)
Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
300
g frische Artischockenherzen
nebo 300 g Artischockenherzen, aus der Konserve, abgetropft - 100 g Weißwein
- 100 g Ricotta
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 16 Cannelloni, trocken (ca. 180 g)
Tomatensauce
- 40 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Zwiebeln
- 40 g Möhren, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
-
400
g Tomaten, aus der Dose
nebo 400 g Tomaten, reif, in Stücken (3-4 cm) - 200 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 12.2 g
Alternativní recepty
Nasi goreng
50 min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 godz.
Crespelle
1h 30min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1 godz.
Auberginen-Pasta
30 min
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1h 25min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1h 30min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25min
Gnocchi di patate
1h 30min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2h 15 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 godz. 10 min