
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 200 g geräucherter Käse (z.B. geräucherter Scamorza, geräucherter Edamer), in Stücken (4-5 cm)
Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
300
g frische Artischockenherzen
nebo 300 g Artischockenherzen, aus der Konserve abgetropft - 100 g Weißwein
- 100 g Ricotta
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 16 Cannelloni trocken (ca. 180 g)
Tomatensauce
- 40 g Staudensellerie in Stücken
- 30 g Zwiebeln
- 40 g Möhren in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
-
400
g Tomaten aus der Dose
nebo 400 g Tomaten, reif in Stücken (3-4 cm) - 200 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 715 kcal / 2997 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 12.2 g
Alternativní recepty
Frühlingsrollen Italian Style
50min
Gefülltes Gemüse
1hod. 20min
Tomaten-Brot-Suppe, Spinat-Omelett-Rolle, Ratatouille
1hod. 5min
Zitroniges Lammragout mit Fisolen und Dillnudeln
1hod. 50min
Spinat-Empanada
1hod.
Tomatenpesto
10min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1hod. 30min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2hod.
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1hod. 25min
Graupen-Risotto mit Paprika
45min
Kräuterrisotto
45min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2hod.