Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Südtiroler Schüttelbrot, in Stücken
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 40 g Rucola und etwas mehr zum Garnieren
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 50 g Tiroler Schinkenspeck, in Streifen (1 cm)
- 20 g Butter, weich
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborioreis)
- 50 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2136 kJ / 510 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Risotto
30 Min
Tomatenrisotto
50 Min
Risotto milanese
35 min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 Min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Risotto alla Milanese
35 min
Tomaten-Risotto
35 min
Steinpilz-Risotto
40 Min
Risotto mit Basilikum
40 Min
Rucola-Risotto
35 min