Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch, ohne grobe Stiele
- 40 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux)
- 200 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 6 Basilikumblätter, frisch
- 4 Eier, getrennt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 971 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 Std. 20 Min
Vichysoisse
3h
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Cheesecake mit Safranbirnen
4 godz. 30 min
Linsenpastete
6 godz. 20 min
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Ziegenkäsetarte
1h 25min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 min