Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Blattspinat, frisch, ohne grobe Stiele
- 40 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux)
- 200 g Quark, 20% Fett
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 6 Basilikumblätter, frisch
- 4 Eier, getrennt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 971 kJ / 233 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 godz. 25 min
Käsesoufflé
50 min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 Min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 Min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 Min
Spinat-Brokkoli-Terrine
4 godz. 45 min
Spinat-Pistazien-Flans
35 Min
Karamellcreme (Flan)
3h
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1 Std.
Spargel mit Parmesan-Reis und Zitronen-Zabaglione
1 Std.
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1h 35min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 Min