Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser und etwas mehr für die Kartoffeln
- 1000 g Schweine-Rippchen (Kasseler), gepökelt und geräuchert, zwischen den Knochen zerschnitten
- 800 g Kartoffeln, festkochend, mit Schale
- 1 ½ TL Salz
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Pflanzenöl
- 15 g Zucker
- 6 Wacholderbeeren, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 1 Dose Sauerkraut (Füllmenge 850 g), mit Flüssigkeit
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2282 kJ / 545 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerbraten
72h
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 λεπτ.
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3hod.
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3h 30min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Forellen des Bischofs
35 dk
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1sa
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1sa
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 dk
Leber Berliner Art (Berlin)
50 dk
Rinderrouladen mit Gürkchen
1sa 15 dk
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1sa