Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser und etwas mehr für die Kartoffeln
- 1000 g Schweine-Rippchen (Kasseler), gepökelt und geräuchert, zwischen den Knochen zerschnitten
- 800 g Kartoffeln, festkochend, mit Schale
- 1 ½ TL Salz
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Pflanzenöl
- 15 g Zucker
- 6 Wacholderbeeren, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 1 Dose Sauerkraut (Füllmenge 850 g), mit Flüssigkeit
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2282 kJ / 545 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h
Knuspriger Schweinebauch
3h
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1u. 10min
Kaninchen-Terrine
1u. 10min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1h 45min
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Gefüllte Ente
3h 15min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3h
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 Std. 20 Min