Zařízení & příslušenství
Sicilský krevetový salát
Příprava 25min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů červené cibule na plátky (1-2 mm)
-
30 - 40 gramů červeného vinného octa dle chuti
-
10 gramů čerstvé petržele pouze lístky
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
½ stroužku česneku (volitelně)
-
40 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané40 gramů limetkové šťávy čerstvě vymačkané
-
½ čajové lžičky soli, jemné
-
1 špetka bílého pepře, mletého
-
300 gramů vody
-
500 gramů syrových krevet, velkých, oloupaných a vyčištěných, (cca 1 kg krevet se slupkou)
-
1 citrón, na plátky (2-3 mm)1 - 2 limetky na plátky (2-3 mm)
-
200 gramů fenyklu na tenké plátky (1-2 mm)
-
400 gramů cherry rajčátek na čtvrtiny
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
17 g
Kalorie
785 kJ /
187 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20min.
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1hod. 20min.
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min.
Rýže tří chutí
40min.
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Guacamole s mangem a brusinkami
10min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Thajská polévka s krevetami
30min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min.
Rychlá polévka Pho
1hod. 20min.