Zařízení & příslušenství
Sicilský krevetový salát
Příprava 25min
Celkový 40min
6 porcí
Suroviny
-
červené cibule na plátky (1-2 mm)200 gramů
-
červeného vinného octa dle chuti30 - 40 gramů
-
čerstvé petržele pouze lístky10 gramů
-
extra panenského olivového oleje50 gramů
-
stroužku česneku (volitelně)½
-
limetkové šťávy čerstvě vymačkané40 gramů
-
soli, jemné½ čajové lžičky
-
bílého pepře, mletého1 špetka
-
vody300 gramů
-
syrových krevet, velkých, oloupaných a vyčištěných, (cca 1 kg krevet se slupkou)500 gramů
-
limetky na plátky (2-3 mm)1 - 2
-
fenyklu na tenké plátky (1-2 mm)200 gramů
-
cherry rajčátek na čtvrtiny400 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
187 kcal /
785 kJ
Protein
17 g
Tuk
10 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1hod.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min
Slávky alla Medoc
50min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min