Sicilský krevetový salát

5.0 5 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 40min
6 porcí

Suroviny

  • červené cibule na plátky (1-2 mm)
    200 gramů
  • červeného vinného octa dle chuti
    30 - 40 gramů
  • čerstvé petržele pouze lístky
    10 gramů
  • extra panenského olivového oleje
    50 gramů
  • stroužku česneku (volitelně)
    ½
  • limetkové šťávy čerstvě vymačkané
    40 gramů
    40 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
  • soli, jemné
    ½ čajové lžičky
  • bílého pepře, mletého
    1 špetka
  • vody
    300 gramů
  • syrových krevet, velkých, oloupaných a vyčištěných, (cca 1 kg krevet se slupkou)
    500 gramů
  • limetky na plátky (2-3 mm)
    1 - 2
    1 citrón, na plátky (2-3 mm)
  • fenyklu na tenké plátky (1-2 mm)
    200 gramů
  • cherry rajčátek na čtvrtiny
    400 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 187 kcal / 785 kJ
Protein 17 g
Tuk 10 g
Sacharidy 6 g
Vláknina 2.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...