Zařízení & příslušenství
Sicilský krevetový salát
Příprava 25min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů červené cibule na plátky (1-2 mm)
-
30 - 40 gramů červeného vinného octa dle chuti
-
10 gramů čerstvé petržele pouze lístky
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
½ stroužku česneku (volitelně)
-
40 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané40 gramů limetkové šťávy čerstvě vymačkané
-
½ čajové lžičky soli, jemné
-
1 špetka bílého pepře, mletého
-
300 gramů vody
-
500 gramů syrových krevet, velkých, oloupaných a vyčištěných, (cca 1 kg krevet se slupkou)
-
1 citrón, na plátky (2-3 mm)1 - 2 limetky na plátky (2-3 mm)
-
200 gramů fenyklu na tenké plátky (1-2 mm)
-
400 gramů cherry rajčátek na čtvrtiny
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
17 g
Kalorie
785 kJ /
187 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min.
Penne se slávkami
1hod. 5min.
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min.
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1hod. 15min.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4hod. 10min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Marinované krevety
1hod. 10min.