Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 celer, bulva
- sůl
- olej, na potření
- 70 gramů listů potočnice lékařské
- 40 gramů kostek ledu
- 15 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- 50 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
- 100 gramů smetany, min. 33 % tuku
- sůl, podle chuti
Dokončení
- 1 pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
- směs bylinek, čerstvých na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2562 kJ / 610 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Losos se špenátem a divokou rýží
1 Std. 15 Min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 Min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 Min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 Min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12h 30min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1h 5min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 Min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 Min
Restované krevety
15 Min
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50 Min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 Std. 50 Min