Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice

Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
2 porce

Suroviny

  • 1 celer, bulva
  • sůl
  • olej na potření
  • 70 gramů listů potočnice lékařské
  • 40 gramů kostek ledu
  • 15 gramů jablečného octa
  • ½ čajové lžičky dijonské hořčice
  • 50 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
  • 100 gramů smetany, min. 33 % tuku
  • sůl podle chuti
Dokončení
  • 1 pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
  • směs bylinek, čerstvých na podávání

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 36 g
Kalorie 2562 kJ / 610 kcal
Tuk 47 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 11.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...