Zařízení & příslušenství
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
2 porce
Suroviny
-
1 celer, bulva
-
sůl
-
olej na potření
-
70 gramů listů potočnice lékařské
-
40 gramů kostek ledu
-
15 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky dijonské hořčice
-
50 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
sůl podle chuti
Dokončení
-
1 pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
-
směs bylinek, čerstvých na podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
36 g
Kalorie
2562 kJ /
610 kcal
Tuk
47 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
11.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min.
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1hod.
Zeleninový vývar se zázvorem
4hod. 15min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Lehce orestované zelené fazolky
25min.
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min.
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min.
Pomerančový curd
35min.
Losos s kokosovým chilli přelivem
30min.
Bramborovo - zeleninové pyré
40min.
Bramborovo-dýňová kaše
35min.