Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 celer, bulva
- sůl
- olej, na potření
- 70 gramů listů potočnice lékařské
- 40 gramů kostek ledu
- 15 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- 50 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
- 100 gramů smetany, min. 33 % tuku
- sůl, podle chuti
Dokončení
- 1 pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
- směs bylinek, čerstvých na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2562 kJ / 610 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 分钟
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 分钟
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40 min
Rajčatový vývar
3 Std. 15 Min
Ras el hanout
5 Min
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Žádné hodnocení
Chřestový salát s mangem
35min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 min
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 Std.
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min