Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice

Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
2 porce

Suroviny

  • celer, bulva
    1
  • sůl
  • olej na potření
  • listů potočnice lékařské
    70 gramů
  • kostek ledu
    40 gramů
  • jablečného octa
    15 gramů
  • dijonské hořčice
    ½ čajové lžičky
  • slunečnicového oleje lisovaného za studena
    50 gramů
  • smetany, min. 33 % tuku
    100 gramů
  • sůl podle chuti
Dokončení
  • pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
    1
  • směs bylinek, čerstvých na podávání

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 610 kcal / 2562 kJ
Protein 36 g
Tuk 47 g
Sacharidy 11.5 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...