Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 celer, bulva
- sůl
- olej, na potření
- 70 gramů listů potočnice lékařské
- 40 gramů kostek ledu
- 15 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- 50 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
- 100 gramů smetany, min. 33 % tuku
- sůl, podle chuti
Dokončení
- 1 pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
- směs bylinek, čerstvých na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2562 kJ / 610 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 Min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 Min
Rajčatový vývar
3h 15min
Hedvábné brokolicové pyré
30 Min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 Min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 Min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 Std. 10 Min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 Min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 Min
Salát romanesco
1h 45min
Hummus s medvědím česnekem
15min