Zařízení & příslušenství
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
2 porce
Suroviny
-
1 celer, bulva
-
sůl
-
olej na potření
-
70 gramů listů potočnice lékařské
-
40 gramů kostek ledu
-
15 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky dijonské hořčice
-
50 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
-
100 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
sůl podle chuti
Dokončení
-
1 pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
-
směs bylinek, čerstvých na podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
36 g
Kalorie
2562 kJ /
610 kcal
Tuk
47 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
11.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Anglický vanilkový krém Custard
10min.
Pesto z medvědího česneku
20min.
Květy černého bezu smažené v těstíčku
30min.
Hummus s medvědím česnekem
15min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min.
Dip z červené řepy
15min.
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min.
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min.
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1hod.
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min.
Bramborovo-dýňová kaše
35min.