Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů slávek jedlých, čerstvých, dobře očistěných
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 červená chilli paprika, čerstvá, bez semínek
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 200 gramů anglické slaniny, uzené a sušené
- 100 gramů bílého vína, suchého nebo vody
- 500 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 1 špetka soli
- 4 plátky toastového chleba
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1897 kJ / 453 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 Min
Crêpes gazpacho (rajčatové palačinky)
1 Std.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Polévka Tom Yum
15min
Krevetová polévka s batáty
45 Min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 Min
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Avokádová polévka s krevetami
20min
Olivová tapenáda
5min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15 min