Linguine al pesto di nocciole ed erbette

Linguine al pesto di nocciole ed erbette

4.4 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di nocciole sgusciate e spellate
  • ½ spicchio di aglio (volitelně)
  • 20 g di rucola fresca, lavata
  • 30 g di spinaci baby freschi lavati
  • 80 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di pasta secca tipo bavette

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13.4 g
Kalorie 2422 kJ / 579 kcal
Tuk 32.4 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 58.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...