Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pecorino
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 30 g di gherigli di noci
- ½ cucchiaino di origano secco
- 150 g di caprino
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 320 g di pasta secca tipo farfalle (o pasta corta a piacere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 59.8 g
- Tuk
- 29.1 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Tubettini alla maiorese
55min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30min
Pesto di ricotta e noci
10min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min