Kompatibilní verze
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di piselli surgelati
- 80 g di speck a cubetti
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 120 g di scamorza affumicata a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 godz. 5 min
Gattò di patate
1j 30 menit
Sformato di patate e ricotta
1j 30 menit
Torta di patate e mais
1h 50min
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Salame di patate e tonno
6h 30 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1j
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Sformato di riso con brie e cotto
1j 30 menit
Polpettone di purè di patate e carne
1j
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min