Kompatibilní verze
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di piselli surgelati
- 80 g di speck a cubetti
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 120 g di scamorza affumicata a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 Min
Lasagna di zucchine
2 Std.
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8h