Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cosciotto di tacchino, senza pelle (800 g)
- 2 spicchi di aglio
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di pancetta affumicata a fette
- 5 rametti di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1300 g di acqua
- 400 g di patate piccole sbucciate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1595 kJ / 381 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50min
Agnello al vino
40min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Filetto ai funghi
1h
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Pollo alla cacciatora
50min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Stufato di vitello
1h
Pollo alla romana
1h 10min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1 Std. 40 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min