Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 canocchie, lavate sotto acqua corrente fredda
- 8 gamberoni giganti freschi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 8 scampi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 8 fettine di pane
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6929 kJ / 1656 kcal
- Protein
- 103.6 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 35.4 g
- Vláknina
- 20.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Cozze alla Medoc
50min
Pepata di cozze
55min
Cozze allo zafferano
55min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min