Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 canocchie, lavate sotto acqua corrente fredda
- 8 gamberoni giganti freschi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 8 scampi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 8 fettine di pane
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6929 kJ / 1656 kcal
- Protein
- 103.6 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 35.4 g
- Vláknina
- 20.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Cannocchie al Varoma
55 Min
Brodetto alla triestina
1h
Cozze alla Medoc
50min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Pepata di cozze
55 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Scampi alla busara
35 Min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Polpetti all'inferno
40min
Linguine con scampi al limone
20min