Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 peperoncino secco (volitelně)
- 70 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di lattuga romana la striscioline (1 cm)
- 25 g di uvetta
- 2 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta integrale di farro
- 30 g di pinoli
- 20 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 59.4 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55min
Penne di farro con pesce spada
40min
Carbonara vegetariana
30min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min
Insalata di riso, frittata e verdure
50min
Insalata di riso con verdure e pistacchi
35min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Pasta integrale con ragù di verdure e frittatina
40min
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Gnocchi di carote con crema di zucchine
1u. 20min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35min