Pasta integrale di farro alla lattuga

Pasta integrale di farro alla lattuga

4.5 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 peperoncino secco (volitelně)
  • 70 g di porro a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di lattuga romana la striscioline (1 cm)
  • 25 g di uvetta
  • 2 ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta integrale di farro
  • 30 g di pinoli
  • 20 g di Parmigiano Reggiano a scaglie

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15.8 g
Kalorie 1950 kJ / 466 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 59.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...