
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 peperoncino secco (volitelně)
- 70 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di lattuga romana la striscioline (1 cm)
- 25 g di uvetta
- 2 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta integrale di farro
- 30 g di pinoli
- 20 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 466 kcal / 1950 kJ
- Protein
- 15.8 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 59.4 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
30min
Carbonara vegetariana
30min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30min
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
50min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Carbonara di seitan
40min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1hod. 20min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1hod. 5min