Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla a pezzi
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 600 g di anelli di calamaro crudi
- 5 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di peperoncino Espelette, in polvere
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 10 foglie di basilico fresco lavate e spezzettate
- 500 g di pomodori, a metà
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 300 g di zucchine a tocchetti (circa 1 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a striscioline
- 200 g di bulbo di finocchio a striscioline
- 160 g di olive verdi denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moscardini al limone
30min
Bresaola con spinaci e bietoline
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Calamari in umido
55min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Calamari cipolle e patate
50min
Insalata di calamari e pesche
40min