Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla a pezzi
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 600 g di anelli di calamaro crudi
- 5 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di peperoncino Espelette, in polvere
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 10 foglie di basilico fresco lavate e spezzettate
- 500 g di pomodori, a metà
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 300 g di zucchine a tocchetti (circa 1 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a striscioline
- 200 g di bulbo di finocchio a striscioline
- 160 g di olive verdi denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Calamari in umido
55min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Alici ripiene
50min
Cous cous con calamaretti
40min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min