Gnocchi di grano saraceno con taccole e salmone (senza glutine)

Gnocchi di grano saraceno con taccole e salmone (senza glutine)

3.5 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

Gnocchi di grano saraceno
  • 500 g di acqua
  • 250 g di patate a pasta farinosa a fette
  • 100 - 120 g di farina di grano saraceno (senza glutine) + q.b. per infarinare
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
Taccole e salmone
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di taccole fresche a pezzi
  • 170 g di acqua
  • 150 g di pomodori datterino a metà
  • 300 g di filetti di salmone fresco a dadini
  • 10 g di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 25.3 g
Kalorie 2540 kJ / 607 kcal
Tuk 19.4 g
Vláknina 4.4 g
Sacharidy 88.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...