Kompatibilní verze
Gnocchi di grano saraceno con taccole e salmone (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di grano saraceno
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pasta farinosa a fette
- 100 - 120 g di farina di grano saraceno (senza glutine) + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Taccole e salmone
- 60 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di taccole fresche a pezzi
- 170 g di acqua
- 150 g di pomodori datterino, a metà
- 300 g di filetti di salmone fresco, a dadini
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2hod. 55min
Pane arabo (senza glutine)
1 Std. 35 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2hod. 55min
Besciamella (senza glutine)
15min