Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 pezzi di coda di rospo (in tranci di circa 150 g cad.)
- 250 g di pancetta tesa di maiale a fettine sottili
- 150 g di fagioli secchi neri, sciacquati
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 750 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di burro a pezzi
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.per guarnire
nebo 2 pizzichi di timo secco + q.b. + q.b.per guarnire - 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min
Filetti di sogliola e gamberi
50 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Ponte dei sospiri
1h
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45 min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h