
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 pezzi di coda di rospo (in tranci di circa 150 g cad.)
- 250 g di pancetta tesa di maiale a fettine sottili
- 150 g di fagioli secchi neri, sciacquati
- 300 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 750 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di burro a pezzi
-
2
rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate + q.b.per guarnire
nebo 2 pizzichi di timo secco + q.b. + q.b.per guarnire - 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 348 kcal / 1456 kJ
- Protein
- 36.6 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1 Std. 50 Min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 Std.
Polpo al vino rosso
1 Std.
Filet mignon con porcini e castagne
1 Std. 30 Min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1 Std. 10 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.