Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 pezzi di coda di rospo (in tranci di circa 150 g cad.)
- 250 g di pancetta tesa di maiale a fettine sottili
- 150 g di fagioli secchi neri, sciacquati
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 750 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di burro a pezzi
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.per guarnire
nebo 2 pizzichi di timo secco + q.b. + q.b.per guarnire - 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Moscardini al limone
30min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante ai funghi porcini
1h 20 min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min