Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 pezzi di coda di rospo (in tranci di circa 150 g cad.)
- 250 g di pancetta tesa di maiale a fettine sottili
- 150 g di fagioli secchi neri, sciacquati
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 750 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di burro a pezzi
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.per guarnire
nebo 2 pizzichi di timo secco + q.b. + q.b.per guarnire - 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 Std.
Spigola con uvetta e pinoli
45 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min