Kompatibilní verze
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů sýru parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 200 gramů uzeného sýru (např. uzený scamorza nebo uzený eidam), na kousky (4-5 cm)
Náplň
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů extra panenského olivového oleje, plus extra na vymazání
-
300
gramů artyčokových srdcí
nebo 300 gramů artyčoků, konzervovaných, scezených - 100 gramů bílého vína
- extra panenský olivový olej, plus extra pro vymazání
- 100 gramů ricotta sýru
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli, jemné
- 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- 16 těstovin cannelloni (cca 180 gramů)
Rajčatová omáčka
- 40 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů cibule
- 40 gramů mrkve, na kousky
- 1 stroužek česneku
-
400
gramů sekaných rajčat, sterilovaných
nebo 400 gramů zralých rajčat, na kousky (3-4 cm) - 200 gramů vody
- 1 špetka cukru
- 1 čajová lžička soli, jemné
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2997 kJ / 715 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 12.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 Min
Falafel
1 Std.
Polenta s čedarem
15min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 Min
Makaróny se zeleninou pěti barev
40 Min
Soljanka z DDR
1 Std. 30 Min
Zeleninová kapsa
45 Min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min
Sezamové sušenky
1h 15min
Rýžový salát s ananasem a ořechy
45 Min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení