Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů šalotky, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů dýně, oloupané, zbavené semínek, na kostky (cca 1 cm)
- 500 gramů vody
- 320 gramů rýže na rizoto (např. carnaroli, arborio)
- 1 čajová lžička soli
- 160 gramů uzeného lososa, na proužky (cca 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 67.8 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokosový Dhal
20 Min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Špenátové rizoto
30min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Velikonoční mrkvičky z listového těsta plněné mrkvovým krémem
45 Min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Hráškové pesto s ricottou
10 Min
Cupcaky se sušenými rajčaty, sýrem feta a avokádem
1h 40min
Avokádovo-hráškový hummus
30min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min