Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů šalotky, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů dýně, oloupané, zbavené semínek, na kostky (cca 1 cm)
- 500 gramů vody
- 320 gramů rýže na rizoto (např. carnaroli, arborio)
- 1 čajová lžička soli
- 160 gramů uzeného lososa, na proužky (cca 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 67.8 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Bylinkové pesto s burratou
15min
Zapečená dýně s čedarem
45 min
Chlebíček z dýně se zázvorem
1 godz.
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Čočkovo-dýňový guláš
1 godz.
Rizoto s krémovou rukolou
40 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Špenátové rizoto
30 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Bramborovo-dýňová kaše
35 min
Milánské rizoto
30 min