Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
gramů sýru Gruyére, na kostičky (3 x 3 cm)
nebo 60 gramů sýru parmazánu, na kostičky (3 x 3 cm) - 1500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů brokolice, rozebrané na růžičky
- 8 kusů růžičkové kapusty, na čtvrtky
- 200 gramů mrkve, nakrájené na kolečka
- 1 stonek řapíkatého celeru, nakrájeného na nudličky (3 cm)
- 250 gramů těstovin, typu makaróny
- 130 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 400 gramů rajčatového protlaku
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1441 kJ / 339 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 58 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min
Lososové burgery
Ninguna valoración
Těstoviny s hráškem a sýrem cottage
25 min
Kapr na modro
Ninguna valoración
Americké pečené fazole
Ninguna valoración
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Květákovo-špenátové lasagne
1 Std. 45 Min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Salát z krabích tyčinek a rýže
40 Min
Bramborové curry s květákem
1 Std. 10 Min
Selské bramborové placky se zelím
1 Std. 20 Min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 Std.