Zařízení & příslušenství
Farfalle v italských barvách
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
-
2 stroužky česneku
-
130 gramů cibule napůl
-
30 gramů olivového oleje
-
200 gramů žampiónů omytých a rozkrojených napůl
-
300 gramů teplé vody
-
100 gramů čerstvého špenátu
-
100 gramů rajčatového protlaku
-
2 čajové lžičky čerstvé bazalky pouze listy
-
2 čajové lžičky soli
-
200 gramů těstovin typu farfalle
-
150 gramů měkkého tvarohu150 gramů sýru ricotta
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17 g
Kalorie
2059 kJ /
492 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Těstoviny
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jemná treska s mascarpone
35min.
Kuřecí stehenní řízky s brokolicí, žampióny a těstovinami
35min.
Risi e bisi
55min.
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min.
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1hod. 10min.
Farfalle ai quattro formaggi
25min.
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min.
Šašlik s rajčatovou salsou
35min.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min.
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1hod. 15min.
Houbové rizoto
40min.