
Zařízení & příslušenství
Farfalle v italských barvách
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
-
sýru, parmazánu na kousky (3 cm)50 gramů
-
stroužky česneku2
-
cibule napůl130 gramů
-
olivového oleje30 gramů
-
žampiónů omytých a rozkrojených napůl200 gramů
-
teplé vody300 gramů
-
čerstvého špenátu100 gramů
-
rajčatového protlaku100 gramů
-
čerstvé bazalky pouze listy2 čajové lžičky
-
soli2 čajové lžičky
-
těstovin typu farfalle200 gramů
-
sýru ricotta150 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
492 kcal /
2059 kJ
Protein
17 g
Tuk
28 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Těstoviny
9 recept
Česká republika
Česká republika