Farfalle v italských barvách

Farfalle v italských barvách

2.6 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 50 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
  • 2 stroužky česneku
  • 130 gramů cibule napůl
  • 30 gramů olivového oleje
  • 200 gramů žampiónů omytých a rozkrojených napůl
  • 300 gramů teplé vody
  • 100 gramů čerstvého špenátu
  • 100 gramů rajčatového protlaku
  • 2 čajové lžičky čerstvé bazalky pouze listy
  • 2 čajové lžičky soli
  • 200 gramů těstovin typu farfalle
  • 150 gramů sýru ricotta
    150 gramů měkkého tvarohu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 17 g
Kalorie 2059 kJ / 492 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 5.5 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...