Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sýru, parmazánu, na kousky (3 cm)
- 2 stroužky česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 200 gramů žampiónů, omytých a rozkrojených napůl
- 300 gramů teplé vody
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 100 gramů rajčatového protlaku
- 2 čajové lžičky čerstvé bazalky, pouze listy
- 2 čajové lžičky soli
- 200 gramů těstovin, typu farfalle
-
150
gramů sýru ricotta
nebo 150 gramů měkkého tvarohu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2059 kJ / 492 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexické fazole s krustou z polenty
1 Std.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1 godz. 15 min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1h 10 min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27 Min
Gnocchi trikolóra
25 Min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 Min
Květákovo-špenátové lasagne
1 Std. 45 Min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20 min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 Min
Gnocchi s avokádem
20 Min