Zařízení & příslušenství
Farfalle v italských barvách
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
-
2 stroužky česneku
-
130 gramů cibule napůl
-
30 gramů olivového oleje
-
200 gramů žampiónů omytých a rozkrojených napůl
-
300 gramů teplé vody
-
100 gramů čerstvého špenátu
-
100 gramů rajčatového protlaku
-
2 čajové lžičky čerstvé bazalky pouze listy
-
2 čajové lžičky soli
-
200 gramů těstovin typu farfalle
-
150 gramů měkkého tvarohu150 gramů sýru ricotta
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17 g
Kalorie
2059 kJ /
492 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Těstoviny
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min.
Zelenobílé těstoviny
40min.
Veganská polévka z hlívy ústřičné
40min.
Vegetariánský rýžový salát
40min.
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min.
Masové kuličky s polentou
Žádné hodnocení
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Rajčatová rýže
30min.
Salát z divoké rýže s tuňákem
50min.
Pečená rýže s cuketou a sýrem
50min.
Gnocchi s avokádem
20min.