Zařízení & příslušenství
Farfalle v italských barvách
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
-
2 stroužky česneku
-
130 gramů cibule napůl
-
30 gramů olivového oleje
-
200 gramů žampiónů omytých a rozkrojených napůl
-
300 gramů teplé vody
-
100 gramů čerstvého špenátu
-
100 gramů rajčatového protlaku
-
2 čajové lžičky čerstvé bazalky pouze listy
-
2 čajové lžičky soli
-
200 gramů těstovin typu farfalle
-
150 gramů měkkého tvarohu150 gramů sýru ricotta
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17 g
Kalorie
2059 kJ /
492 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Těstoviny
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí steaky v papilotě
40min.
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55min.
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min.
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min.
Indické kuře v jogurtu
1hod.
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min.
Rizoto trikolora
1hod. 25min.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1hod.
Těstoviny s tuňákem
40min.
Kuřecí salát s těstovinami
45min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Těstoviny penne s houbami
35min.