Zařízení & příslušenství
Farfalle v italských barvách
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
-
2 stroužky česneku
-
130 gramů cibule napůl
-
30 gramů olivového oleje
-
200 gramů žampiónů omytých a rozkrojených napůl
-
300 gramů teplé vody
-
100 gramů čerstvého špenátu
-
100 gramů rajčatového protlaku
-
2 čajové lžičky čerstvé bazalky pouze listy
-
2 čajové lžičky soli
-
200 gramů těstovin typu farfalle
-
150 gramů měkkého tvarohu150 gramů sýru ricotta
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
17 g
Kalorie
2059 kJ /
492 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
5.5 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Těstoviny
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rychlá kolínka s rajčatovou omáčkou
15min.
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Plněná zelenina
1hod. 20min.
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min.
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1hod.
Gnocchi s lososem a hráškem
20min.
Těstoviny penne s houbami
35min.
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min.
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min.