Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
350 gramů cibule napůl
-
100 gramů slaniny na kostičky
-
500 - 600 gramů vepřové panenky
-
2 čajové lžičky soli, jemné
-
¼ čajové lžičky pepře mletého
-
1 - 1 ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
-
6 - 8 plátků libové slaniny, uzené (60-80 gramů)
-
500 gramů kyselého zelí
-
1 bobkový list, sušený (volitelně)
-
3 jalovcové kuličky (volitelně)
-
500 gramů vody
-
750 gramů brambor na kousky (3 cm)
-
3 polévkové lžíce oleje na smažení
-
140 gramů mléka
-
40 gramů másla, jakéhokoliv (neslaného nebo slaného)
-
2 - 3 špetky muškátového oříšku, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
6.4 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1hod. 10min.
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min.
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1hod. 5min.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1hod.
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2hod.
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min.
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55min.
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Špagety s mletým masem a špenátem
30min.