Zařízení & příslušenství
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
2 cibule napůl (cca 240 gramů)
-
30 gramů oleje
-
500 gramů hovězího masa, mletého
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 polévková lžíce červené papriky, sladké
-
¼ čajové lžičky mleté pálivé papriky
-
1 polévková lžíce cukru
-
1 stroužek česneku
-
500 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
200 gramů vody
-
1 kostka masového bujónu1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
-
700 gramů brambor na kousky
-
800 gramů papriky různých barev, na kousky
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
33 g
Kalorie
2323 kJ /
554 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
13.5 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
To je maso!
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40min.
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30min.
Kuřecí ragú
50min.
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35min.
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1hod.
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1hod. 30min.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Žlutá rýže s kuřetem
50min.
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45min.
Guláš z vepřové panenky
40min.