
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cibule napůl (cca 240 gramů)
- 30 gramů oleje
- 500 gramů hovězího masa, mletého
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce červené papriky, sladké
- ¼ čajové lžičky mleté pálivé papriky
- 1 polévková lžíce cukru
- 1 stroužek česneku
- 500 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
nebo 1 kostka masového bujónu - 700 gramů brambor na kousky
- 800 gramů papriky různých barev, na kousky
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 554 kcal / 2323 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 13.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprikový guláš na červeném víně
1hod. 25min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min
Krůtí plátky na houbách
50min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min
Mexické krůtí chilli
40min
Kuřecí ragú
50min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1hod.
Žlutá rýže s kuřetem
50min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1hod.
Novoroční bramborový guláš
1hod. 5min