
Zařízení & příslušenství
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
2 cibule napůl (cca 240 gramů)
-
30 gramů oleje
-
500 gramů hovězího masa, mletého
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 polévková lžíce červené papriky, sladké
-
¼ čajové lžičky mleté pálivé papriky
-
1 polévková lžíce cukru
-
1 stroužek česneku
-
500 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
200 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
-
700 gramů brambor na kousky
-
800 gramů papriky různých barev, na kousky
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele jen lístky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
554 kcal /
2323 kJ
Protein
33 g
Tuk
26 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
13.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

To je maso!
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40min
Rizoto se zeleninou a mletým masem
50min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Rychlé hovězí Massaman kari
40min
Krůtí plátky na houbách
50min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1hod. 15min
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1hod.
Boloňské špagety
30min