Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 220 g de cebolla en mitades
- 1 - 2 dientes de ajo
- 45 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de mejillones limpios
- 150 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de nata para cocinar (18% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almejas con salsa de azafrán
30min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min
Bacalao con chirlas
45min
Cigalas al ajillo
20min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Mejillones al limón
30min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones al vino
30min
Almejas a la sidra
15min
Gambones gratinados
30min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min