Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 220 g de cebolla en mitades
- 1 - 2 dientes de ajo
- 45 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de mejillones limpios
- 150 g de vino blanco seco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de nata para cocinar (18% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1u.
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1u. 40min
Mejillones al curry
30min
Mejillones cremosos
30min
Berberechos al vapor con lima
20 min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones al limón
30min
Mejillones al vino
30min