Kompatibilní verze
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva escurridos
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 10 hojas de albahaca fresca (troceadas con la mano)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 877 kJ / 211 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Calamares encebollados
1 Std.
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Rape al oporto
50 min
Xató
15 Min
Mejillones al vino
30 min
Mejillones al curry
30 min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Mejillones al limón
30 min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min