Kompatibilní verze
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva escurridos
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 10 hojas de albahaca fresca (troceadas con la mano)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 877 kJ / 211 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldillo romañolo
35min
Almejas con salsa de azafrán
30 min
Mejillones al curry
30 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Esqueixada de bacalao
15min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Mejillones al limón
30 min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Mejillones al vino
30 min
Berberechos en salsa verde
1h