Escalopines al marsala con champiñones

Escalopines al marsala con champiñones

4.3 61 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 20min
4 raciones

Suroviny

  • de harina
    2 - 3 cucharadas
  • de filetes de ternera (aprox. 10x15 cm) cortados finos, salpimentados
    600 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de mantequilla
    30 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • champiñones frescos laminados
    200 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de Marsala seco
    150 g
    150 g de vino dulce
  • de caldo de carne
    100 g
    100 g de agua, con ¼ pastilla de caldo de carne
  • de maicena
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 319 kcal / 1335 kJ
Protein 39.3 g
Tuk 13.6 g
Sacharidy 10.4 g
Vláknina 2.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...