Escalopines al marsala con champiñones

Escalopines al marsala con champiñones

4.3 71 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 2 - 3 cucharadas de harina
  • 600 g de filetes de ternera (aprox. 10x15 cm) cortados finos, salpimentados
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de mantequilla
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 200 g champiñones frescos laminados
  • 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 150 g de Marsala seco
    150 g de vino dulce
  • 100 g de caldo de carne
    100 g de agua, con ¼ pastilla de caldo de carne
  • 1 cucharada de maicena

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 39.3 g
Kalorie 1335 kJ / 319 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 10.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...