Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de filetes de ternera (aprox. 10x15 cm) cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g champiñones frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
150
g de Marsala seco
nebo 150 g de vino dulce -
100
g de caldo de carne
nebo 100 g de agua con ¼ pastilla de caldo de carne - 1 cucharada de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillo con sobrasada y miel
50min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Pollo a la pizzaiola
50min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Filetes de ternera al vino
25min
Saltimbocca a la romana
30min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20min
Rollitos de pavo con salsa gorgonzola
50min
Escalopines al limón y vino blanco
35min
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30min
Escalopines a la pizzaiola
20min