Kompatibilní verze
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 70 g frische Bärlauchblätter, nach Geschmack
- 160 g Buchweizen
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 300 g Milch
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Ziegenfrischkäse (z. B. Chauvreaux)
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- etwas Butterschmalz zum Braten
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
- 100 g Zuckererbsenschoten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2139 kJ / 510 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2 Std.
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 λεπτ.
Bärlauch-Zabaglione
10 Min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Bärlauchstrudel
1h 30min
Bärlauch-Schupfnudeln
1h 20 phút
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 Std. 45 Min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min