Kompatibilní verze
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 70 g frische Bärlauchblätter, nach Geschmack
- 160 g Buchweizen
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 300 g Milch
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Ziegenfrischkäse (z. B. Chauvreaux)
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- etwas Butterschmalz zum Braten
- 100 g grüne Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
- 100 g Zuckererbsenschoten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2139 kJ / 510 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1h 20 min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25 min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2h
Karotten-Bärlauchfrittata
30 min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Bärlauch-Schupfnudeln
1h 20 min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45 min