Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karfiol-Teig
- 100 g Mandeln, gehobelt
- 500 g Karfiolröschen
- 100 g Haferflocken
- ½ TL Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eier
Rotkraut
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Pimentkörner
- 170 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 600 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 1 Äpfel, geschält und entkernt, in Stücken
- 70 g Butter, in Stücken
- 2 ½ EL Vollrohrzucker
- 30 g Balsamico-Essig
- 200 g Cranberrysaft
- 40 g Cranberrys, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Olivenöl zum Einfetten
- 20 Stück Weintrauben
- 100 g Haselnüsse
- 150 g Maroni, gegart, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2388 kJ / 577 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 13.6 g
Alternativní recepty
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 godz. 30 min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1 godz. 45 min
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1 godz. 10 min
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25 min
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1h
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 min
Karfiolkuchen
1h 40min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 min
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1h