Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
nebo 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons, zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Fish and Avocado Loaf
2h
Trout with hollandaise sauce
50 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Ratatouille
40 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min