
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
nebo 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes peeled, cut in slices (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 404 kcal / 1693 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Žádné hodnocení
Mint Courgettes
30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Chicken Tagine
25min
Fish and Herb Parcel
35min
Fire and Ice Coleslaw
4hod. 15min
Ratatouille
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1hod. 15min