Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
nebo 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons, zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Cod with citrus butter
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Chicken Provencale
1h
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min