![Steamed turbot and mixed vegetable parcels Steamed turbot and mixed vegetable parcels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBF5ED84-9230-4225-B1F3-03E7D4822413/Derivates/61746E86-56A0-4FF7-B046-44E00C873F1C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
nebo 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons, zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Ratatouille
40min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Minestrone
45 min
Yoghurt Dressing
5min
Tomato Sauce
40min
Cod with citrus butter
50min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min