Zařízení & příslušenství
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)turbot fillets (120-200 g each)4
-
lemons zest and juice1 - 2
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
30 g
Kalorie
1693 kJ /
404 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook 2018
174 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Provencale
1hod.
Salt Cod Gratin
50min.
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1hod. 15min.
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min.
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45min.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min.
Béarnaise Sauce
15min.
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1hod.
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min.
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min.
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min.
Beef Bourguignon
1hod. 30min.