Orange Curry Dressing
TM6 TM5 TM31

Orange Curry Dressing

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g walnut oil or other nut oil
  • 1 piece orange peel (1 cm x 3 cm)
  • 130 g orange juice, freshly squeezed
  • 30 g shallots, halved
  • 20 g hot mustard
  • ½ tsp curry powder
  • ½ tsp salt
  • 20 g fruit vinegar (e.g. apple, peach)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1957.9 kJ / 468 kcal
Protein
0.7 g
Sacharidy
5.4 g
Tuk
50.3 g
Nasycený tuk
4.6 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
347.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty