
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber cut in pieces
- 1 - 2 spring onions trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice plus extra to taste
- 100 g water chilled
- 1 pinch fine sea salt to taste
- 1 pinch ground white pepper to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
nebo 1 - 2 Tbsp fresh horseradish grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives finely chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 150 kcal / 631 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Onion Soup
1hod.
Creamy Courgette Soup
25min
Gazpacho
1hod. 15min
Minestrone
45min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Onion soup
1hod. 10min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1hod. 10min
Borscht
50min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Houmous
13hod. 30min
Celeriac and Apple Soup
55min