Zařízení & příslušenství
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
4 portions
Suroviny
Beetroot Gazpacho
-
raw beetroots peeled and cut in pieces300 g
-
potatoes peeled and cut in pieces100 g
-
vegetable stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
water500 g
-
cucumber cut in pieces1
-
spring onions trimmed and cut in pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice plus extra to taste2 Tbsp
-
water chilled100 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground white pepper to taste1 pinch
Horseradish Créme
-
natural yoghurt100 g
-
1 - 2 Tbsp fresh horseradish, gratedcreamed horseradish1 - 2 Tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
8 g
Kalorie
631 kJ /
150 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Soups For All Seasons
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Borscht
50 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Raw Beetroot Soup
5 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min