Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
nebo 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 631 kJ / 150 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Celeriac and Apple Soup
55 min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Onion Soup
1 Std.
Creamy Courgette Soup
25 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Gazpacho
1h 15min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Coconut Creamed Kale
20 Min