Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
TM6 TM5 TM31

Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme

4.1 ( 14 hodnocení )

Suroviny

Beetroot Gazpacho

  • 300 g raw beetroots peeled and cut in pieces
  • 100 g potatoes peeled and cut in pieces
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 500 g water
  • 1 cucumber cut in pieces
  • 1 - 2 spring onions trimmed and cut in pieces
  • 250 g natural yoghurt
  • 2 Tbsp lemon juice plus extra to taste
  • 100 g water chilled
  • 1 pinch fine sea salt to taste
  • 1 pinch ground white pepper to taste

Horseradish Créme

  • 100 g natural yoghurt
  • 1 - 2 Tbsp creamed horseradish
    nebo 1 - 2 Tbsp fresh horseradish grated
  • 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives finely chopped, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
150 kcal / 631 kJ
Protein
8 g
Tuk
4 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty