
Zařízení & příslušenství
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
Příprava 10min
Celkový 1hod. 40min
4 portions
Suroviny
Beetroot Gazpacho
-
raw beetroots peeled and cut in pieces300 g
-
potatoes peeled and cut in pieces100 g
-
vegetable stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
water500 g
-
cucumber cut in pieces1
-
spring onions trimmed and cut in pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice plus extra to taste2 Tbsp
-
water chilled100 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground white pepper to taste1 pinch
Horseradish Créme
-
natural yoghurt100 g
-
creamed horseradish1 - 2 Tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
150 kcal /
631 kJ
Protein
8 g
Tuk
4 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Soups For All Seasons
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko