Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
nebo 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 631 kJ / 150 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Asparagus cream soup
30min
Salmon tartare
25 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Pumpkin and Quince Soup
1 Std.
Asparagus Stem Soup
55 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Spinach and Parmesan Soup
45min