Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Butter
- 200 g Rotwein, trocken
- 500 g Wasser
- 400 g Rehfilet, in Stücken (4 cm)
- 25 g Zartbitterschokolade (60 % Kakaoanteil)
- 50 g Preiselbeermarmelade, 70% Fruchtanteil
- 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 2 Prisen Zimt, gemahlen
- ½ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Maisstärke, aufgelöst in 3 EL kaltem Wasser
- 350 g Suppengemüse, in Scheiben (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1558 kJ / 372 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 947 mg
Alternativní recepty
Rehragout mit Serviettenknödel
1h 25min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Wurzelfleisch
1h
Hirschragout mit Schokolade
9 godz. 30 min
Wildragout
1h 15min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 godz. 30 min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 godz. 30 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Rindsrouladen
1 godz. 30 min